Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، تیم ملی فوتبال ایران در دیدار مقدماتی راه یابی به جام جهانی 2022 قطر در ورزشگاه آزادی پذیرای تیم ملی فوتبال کره جنوبی بود. پیش از این قرار بود در این دیدار تعدادی از تماشاگران با رعایت پروتکل های بهداشتی در ورزشگاه حاضر شوند اما این اتفاق رخ نداد تا تیم ملی فوتبال کشورمان از امتیاز میزبانی و حضور تماشاگرانش در این دیدار حساس محروم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال تیم ملی فوتبال ایران که هیچ گاه مقابل کره جنوبی در ورزشگاه آزادی نباخته است، بار دیگر مقابل این تیم به میدان رفت و در شرایطی که با یک گل عقب افتاده بود با ارائه یک بازی رو به جلو موفق شد با پاسی که سردار آزمون داد، توسط علیرضا جهانبخش گلی زیبا را وارد دروازه کره ای ها کند و بازی به تساوی کشیده شد.

شاگردان اسکوچیچ با این تساوی 10 امتیازی شدند و بالاتر از کره جنوبی 8 امتیازی جایگاه خود را در صدر جدول حفظ کردند اما به نظر می رسد که بازهم این تساوی و تداوم نتایج خوب فوتبال ایران و در مجموع ورزش ایران چندان به مذاق رسانه سلطنتی BBC فارسی خوش نیامده است و آن ها انتظار دیگری از این بازی داشتند و شاید برای شکست تیم ملی لحظه شماری می کردند. البته ایران بارها و بارها دروازه کره ای ها را تهدید کرد و دو بار هم تیرک دروازه آن ها را به لرزه درآورد اما در نهایت با بدشانسی از رسیدن به پیروزی بازماند. ناگفته نماند که کره هم می توانست در ثانیه های تلف شده بازی، تیم برتر میدان لقب بگیرد که علیرضا بیرانوند با واکنشی درخشان مانع از رسیدن به تور دروازه شد.

نکته جالب در این باره این است که کارشناس این شبکه در صحبت های خود دلیل گل تساوی ایران به کره جنوبی را بلند بودن چمن عنوان می کند که اگر این چمن بلند نبود این توپ به سردار آزمون نمی رسید و در نهایت به درون دروازه کره نمی رفت.

این کارشناس در صحبت هایی مضحک، این گل را به میزبانی ایران نسبت می دهد که آن ها چمن را عمدا بلند کردند تا سردار آزمون بتواند به توپ برسد. 

 

در این باره چند نکته را به این کارشناس رسانه سلطنتی و همچنین در ادامه رسانه سعودی یادآوری می کنیم.

1- اگر قرار باشد که به دلیل میزبانی چمن ورزشگاه بلند باشد، آیا فقط برای ایران این چمن بلند است یا این شرایط برای تیم ملی کره جنوبی هم بوده است.

2- آیا شرایط این بازی توسط نمایندگان فیفا و داور بازی چک نمی شود. آیا وضعیت زمین، دروازه ها و ... طبق پروتکل های بین المللی فیفا توسط داور مورد بررسی قرار نمی گیرد. پس اگر چمن بلند بوده باشد، قطعا داور این موضوع را تذکر می داد و مانع از برگزاری بازی می شد.

3- آیا به زعم این کارشناس محترم، تیم ملی ایران فقط یک موقعیت داشت که آن هم زمین چمن آن را فراهم کرد تا مقابل کره به تساوی برسد یا اینکه دو تیر دروازه، قیچی برگردان مهدی طارمی در نیمه اول و موقعیت های دیگری که از دست رفت را، عملکرد تیم ملی فوتبال ایران نمی داند.

4- به هر حال از رسانه هایی مانند بی بی سی فارسی، ایران اینترنشنال (سعودی اینترنشنال) و ... هم نباید بیش از این انتظار داشت که بخواهند ورزش ایران را مورد تمجید قرار دهند، هرچند آن ها در حدود دو سال ورزش ایران را کوبیدند تا در جوامع جهانی و بین المللی با تحریم مواجه کنند.

آن ها بیشتر تابع دستوراتی هستند که از اتاق های فکرشان به آن ها داده می شود تا به هر نحوی مردم کشورمان را تحت فشار قرار دهند. تیترهای زننده ای که نشان می دهد که آن ها هر وقت بخواهند چنگال ها و دندان های تیز خود را از ظاهر به اصطلاح رسانه ای خود به نمایش می گذارند.

 

5- همین به اصطلاح خبرنگاران و کارشناسان هستند که در رقابت های جهانی و بین المللی که هرگاه تیم های ورزشی ایران به رقابت با حریفان خود می پردازند، یکه و آماده حاضر هستند تا خود را در کنار افتخارآفرینی نمایندگان کشورمان قرار دهند و نمونه آن را در مسابقات کشتی جهانی در نروژ دیدیم که خبرنگار ایران اینترنشنال (سعودی اینترنشنال) چگونه خود را به آب و آتش زد با ورزشکارانی که خود بارها تلاش کرد آن ها را در جوامع جهانی محروم کند، مصاحبه کند و با افتخار در صفحه توئیتر خود تصویرش را با حسن یزدانی به نمایش گذاشت.

 

همین مجریان بودند که پروژه تحریم ورزش ایران را بارها و بارها در نشست ها و مصاحبه های خود کلید زدند و حالا به دریوزگی افتاده اند و برای دیده شدن خود را به قهرمانان ملی ایران می چسبانند تا شاید بتوانند اندک آبرو و ارزشی برای خود در میان مردم ایران کسب کنند.

در اینجا یادآوری می کنیم که نحوه پوشش افتخارآفرینی ورزشکاران ایرانی در المپیک توسط آن ها چگونه بود که به دارنده مدال طلای ایران در تیراندازی لقب «تروریست» می دادند و در حالی که نظامی های کشورهای متبوع آن ها می توانستند با افتخار در المپیک مدال آوری داشته باشند.

منبع: الف

کلیدواژه: تیم ملی فوتبال فوتبال ایران ورزش ایران کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۰۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«جنجال» کلیدواژه دیدارهای پرسپولیس و سپاهان؛ مارادونا، آب‌های آلوده، غش کردن و سرباز احمدی!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حساس‌ترین بازی هفته بیست‌وپنجم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران در ورزشگاه آزادی به انجام رسید و پرسپولیس و سپاهان به تساوی بدون گل رضایت دادند. در حالی که جدال ۲ تیم از کیفیت فنی بالایی برخوردار نبود، بازهم شاهد حواشی فراوانی بودیم که اثرات آن، چند روز پس از پایان بازی، همچنان باقی مانده است و درباره‌اش صحبت می‌شود. اتفاقی که برای اولین بار در ال‌کلاسیکوی فوتبال ایران رخ نداده و در تاریخ لیگ برتر مسبوق به سابقه بوده است.

سال ۸۲: وقتی پیروانی، مارادونا شد!
بنابر روایت فوتبال ۳۶۰، دی‌ماه ۱۳۸۲ در ورزشگاه نقش جهان، سپاهان و پرسپولیس به مصاف یکدیگر رفتند. ابتدا محمود کریمی تیم میزبان را پیش انداخت اما شاگردان وینگو بگوویچ به بازی برگشتند و ۲ بر یک به پیروزی رسیدند. گل نخست سرخ‌پوشان بسیار جنجالی بود. افشین پیروانی در دهانه دروازه توپ را به کمک دست چپش وارد دروازه کمیل سوسکو کرد تا نتیجه ۱-۱ شود. علی خسروی، قاضی این دیدار گل را سالم را تشخیص داد و سپاهانی‌ها چند دقیقه به این تصمیم اعتراض کردند که نتیجه‌ای در پی نداشت. پژمان جمشیدی در دقایق پایانی گل دوم و پیروزی‌بخش نماینده پایتخت را به‌ثمر رساند اما هیچ‌گاه آن گل عجیب از یادها نرفت.

سال ۸۶: چشم‌هایش!
هفتمین دوره رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران و بازهم تقابل سپاهان و پرسپولیس در دی‌ماه. رقابتی که همه‌چیزِ آن تحت‌الشعاع اتفاقی تراژیک و تلخ قرار گرفت. پرتاب نارنجک دست‌ساز به سمت زمین و اصابت آن با صورت محمود احمدی. سرباز ۱۹ ساله‌ای که قربانی درگیری روی سکوها شد و دیگر چشم‌هایش قادر به دیدن نبود. ماجرا وقتی غم‌انگیزتر شد که مسببین این فاجعه بزرگ به معنای واقعی کلمه قسر در رفتند.

سال ۱۳۹۱: عجیب مثل آب‌های آلوده
تیم تحت هدایت مانوئل ژوزه به ورزشگاه فولادشهر رفت تا مقابل سپاهان دیدار کند. بازی‌ای که منجر به پیروزی ۲ بر صفر تیم میزبان شد. عادل کلاه‌کج و جواهیر سوکای گلزنان تیم تحت هدایت زلاتکو کرانچارِ فقید بودند. ماجرای اصلی بازی اما رفتار و حرکات عجیب بعضی از بازیکنان پرسپولیس در جریان بازی بود که برخی از آن‌ها بی‌دلیل تعادل‌شان را از دست می‌دادند یا کارهای غیرمعمولی از آن‌ها سر می‌زد که حتی بازیکنان سپاهان هم به آن اشاره کردند. پس از پایان مسابقه و در رختکن تیم میهمان چند نفر از حال رفتند. آن‌ها در صحبت‌های خود اعلام کردند که در جریان مسابقه از نتیجه بازی آگاه نبودند و دچار تهوع، سرگیجه و تاریک‌بینی شده بودند. باشگاه پرسپولیس بر این باور بود که آب‌های معدنی داده شده به آن‌ها از سوی تیم اصفهانی آلوده بوده است. این آب‌ها در شرایطی ویژه آزمایش شدند اما هیچ‌وقت نتیجه آن به صورت مشخص اعلام نشد.

سال ۱۳۹۲: خلق واژه جدید در فوتبال ایران به نام «غش کردن»
حدود چهار دقیقه از بازی گذشته بود که درگیری‌ای در داخل محوطه جریمه پرسپولیس بین شجاع خلیل‌زاده (مدافع سپاهان) و میثم حسینی (مدافع پرسپولیس) رخ داد و پس از چند ثانیه، محسن قهرمانی در سوت خود دمید و ضمن اعلام پنالتی برای تیم اصفهانی، مدافع میهمان را از زمین اخراج کرد. تصاویر آهسته مشخص کرد که تصمیم داور بازی بسیار عجیب بوده است. همان زمان علی دایی اعتراض شدیدی به تصمیم اتخاذ شده داشت اما تغییری صورت نگرفت. هادی عقیلی پنالتی را به گل تبدیل کرد و در لحظات پایانی امین جهان‌عالیان دومین گل سپاهان را به‌ثمر رساند. پس از پایان بازی، دایی در نشست خبری اعلام کرد که قهرمانی به سمت تیم سپاهان غش کرده بود. پرونده بازی به کمیته انضباطی رفت و طی حکمی تاریخی مرتضی کریمی (کمک‌داور بازی) ۱۰ سال و محسن قهرمانی، ۸ ماه محروم شدند.

سال ۱۳۹۸: حاضر نشدن سپاهان در زمین و باخت ۳-۰
اسفندماه سال ۱۳۹۸ بود که پرسپولیس باید در اصفهان به مصاف سپاهان می‌رفت. طلایی‌پوشان با هدایت امیر قلعه‌نویی جدی‌ترین تعقیب‌کننده تیم تهرانی در مسیر قهرمانی بودند و باید از این دیدار ۳ امتیاز می‌گرفتند. با این وجود اتفاق بی‌سابقه‌ای رخ داد و اتوبوس حامل تیم اصفهانی در میان ازدحام شدید جمعیت، در خیابان منتهی به ورزشگاه، گیر کرد و با تاخیر رسید. آن‌ها در رختکن هم زمان قابل‌توجهی را هدر دادند و دیر به داخل زمین آمدند. همین تاخیر باعث شد تا سرخ‌پوشان تهرانی که مدتی در زمین بودند، با رای داور زمین را ترک کنند. ۴ روز بعد کمیته انضباطی، رای نهایی را اعلام کرد و پرسپولیس با نتیجه ۳ بر صفر برنده شد تا عملا سپاهان دیگر شانسی برای رسیدن به این تیم نداشته باشد.

سال ۱۴۰۰: درگیری از زمین تا تونل و سپس محرومیت از میزبانی!
بازی در اصفهان برگزار شد و ۲ تیم به تساوی ۱-۱ رضایت دادند. عیسی آل‌کثیر برای پرسپولیس گلزنی کرد و محمد محبی تنها گل طلایی‌پوشان را به‌ثمر رساند. جنجال بزرگ این دیدار پس از تمام شدن بازی آغاز شد و بازیکنان ۲ تیم از درون زمین تا داخل تونل با یکدیگر درگیر شدند و صحنه‌های زشتی را خلق کردند. ماحصل این نزاع دسته‌جمعی این بود که کمیته انضباطی، هر ۲ بازی فصل بعد ۲ تیم را در شهر بی‌طرف به انجام رساند. مسابقه رفت در اراک با برتری یک بر صفر پرسپولیس تمام شد و در دیدار برگشت، سپاهان با حساب ۲ بر یک در سیرجان، از سد رقیب دیرینه خود گذشت.

سال ۱۴۰۳: سکوهای ملتهب و محرومیت ۱۰ ساله برای پیرمرد هتاک
۱۲ اردیبهشت‌ماه، شاهد بازی برگشت پرسپولیس و سپاهان در لیگ بیست‌وسوم بودیم. دیداری که با نتیجه بدون گل به اتمام رسید. در جریان بازی طرفداران هر ۲ تیم شعارهایی را علیه یکدیگر سر دادند و مواد محترقه هم به درون زمین پرتاب شد. با این حال پس از پایان مسابقه بود که ویدیویی از یکی از هواداران منتسب به باشگاه سپاهان در فضای مجازی منتشر شد که فرد مذکور الفاظ زشت و زننده‌ای را خطاب به هواداران خانمِ پرسپولیسیِ حاضر در ورزشگاه نسبت داد که با واکنش شدید اهالی فوتبال و حتی غیر فوتبالی‌ها همراه شد. کمیته انضباطی نیز خیلی سریع به ماجرا ورود کرد و این فرد را به مدت ۱۰ سال از حضور در ورزشگاه محروم کرد. حکمی که با انتقاد زیادی روبرو شد و خیلی‌ها بر این باور بودند با توجه به نظارت ضعیفی که روی ورود و خروج هواداران به ورزشگاه‌ها وجود دارد، فرد خاطی می‌تواند به راحتی وارد استادیوم شود. از طرفی باشگاه اصفهانی نیز خواستار این بود تا به فحاشی هواداران منتسب به پرسپولیس هم رسیدگی شود. همین کشمکش درگیری دیگری را بین مسئولین رسانه‌ای ۲ تیم به وجود آورد که همچنان ادامه دارد.

این‌ها تمام جنجال‌ها و حواشی رخ داده در دوئل‌های بین پرسپولیس و سپاهان نبوده است. بارها شاهد رخ دادن صحنه‌هایی عجیب در پیکار بین این ۲ تیم بزرگ فوتبال ایران بوده‌ایم که در این گزارش به تعدادی از مهم‌ترینِ آن‌ها اشاره شد.

۲۵۸۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903212

دیگر خبرها

  • رویس: کسی به تیر دروازه‌های پی‌اس‌جی اهمیت نمی‌دهد!
  • دورتموند به فینال اروپا صعود کرد/ تیر دروازه دشمن پاریسی‌ها بود
  • بدشانسی تمام‌نشدنی پی‌اس‌جی: فقط به تیرک می‌زنند
  • بدشانسی تمام نشدنی پی‌اس‌جی: فقط به تیرک می‌زنند (عکس)
  • ناراحتی شدید نکونام از یک استقلالی
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها
  • گل‌زنی داور در لیگ‌ دسته پایین اروپا که سوژه رسانه‌ها شد (فیلم)
  • «جنجال» کلیدواژه دیدارهای پرسپولیس و سپاهان؛ مارادونا، آب‌های آلوده، غش کردن و سرباز احمدی!
  • گل‌زنیِ داور در اروپا که سوژه رسانه‌ها شد | ویدئو
  • حرکات عجیب بایدن مقابل خبرنگاران سوژه رسانه‌ها شد